Billerbeck Future Cup Szeghalmon

Idén augusztus 28-án, 29-én és 30-án rendezték meg a Billerbeck Future Cup-ot.

Idén is 8 csapat vett részt az országszerte ismert tornán, a Szeghalmi NKC, a Ferencvárosi TC, a Győri Audi ETO KC, a Szeged KKSE, a Dunaújvárosi KKA, az Orosházi NKC, a Debreceni SI és a Tápiószentmárton csapata.

Az első napon négy mérkőzést játszottak a csapatok. Szeghalom Orosházával mérkőzött meg és a hazai csapat nyert.

A torna második napján 8 meccset bonyolítottak le. A hazai csapat Ferencvárossal, majd Dunaújvárossal játszott. Először nyertek, aztán veszítettek.

30-án került sor a döntőkre. Szeghalom a debreceni csapattal mérkőzött meg a harmadik helyért. A félidőben még vezetett a hazai csapat, azonban a második félidőben a vendég csapat is felzárkózott. Végül egyenlő lett, de hetespárbajjal a Debreceni SI lett a harmadik. Hazai hetesdobók: Gyűrű Viktória, Hegedűs Anita, Petri Ildikó.

A végeredmény a következő:

  1. Szeged KKSE
  2. Ferencvárosi TC
  3. Debreceni SI
  4. Szeghalmi NKC
  5. Győri Audi ETO KC
  6. Orosházi NKC
  7. Tápiószentmárton
  8. Dunaújvárosi KKA

Gólkirály: Petri Ildikó, aki 34 gólt lőtt a 4 meccs alatt

Legjobb Hazai Játékos(ok): a hazai edzők nem tudtak választani és így két játékost is választottak:

Tóth Jankát és Hegedűs Anitát

A hazai csapat edzői: Hegedűsné Sáfián Anita, Zsadányi Sándor

A kupa főszervezője: Zsadányi Sándor

Én jegyzőkönyvvezetőként (és laikusként) kicsit agresszívnak találtam a meccseket, de nagyon élveztem ezt a három napot. Egészen különleges a meccseknek a hangulata és az egész tornának a pezsgése.

Szabó Márton

Szeghalom, 2017.08.30.

Hegedűs Anita Gyűrű Viktória Fábián Petra Petri Ildikó Pincés Sára Tóth Janka Szántó Kitti Ambrus Éva Kiss Virág Sáfián Petra Kotroczó GabriellaMolnár Beatrix Bugyik Fanni Csizmadia Réka Brücher Alexa Nagy Sára Zsadányi Sándor edző Hegedűsné Sáfián Anita technikai vezető

Szerző: lezo