Médiaajánlat

Médiaajánlat

Készült: 2017.05.25.

Hirdessen nálunk – dolgozzunk együtt vállalkozása sikeréért!

A Szeghalomhír 2017. júniusában indult Szeghalom független hírportáljaként, amely céljául a város lakóinak friss, színes és hiteles tájékoztatását tűzte ki, és a oldalra kattintva érhető el. A maga nemében egyedülálló nemcsak a városban, hanem a térségben is – hiszen nincs másik hetente frissülő, saját tartalommal rendelkező, online hirdetési felületet kínáló médium a megye ezen részén. Az internet ma már könnyen, gyorsan és olcsón elérhető mindenki számára, 2015. júniusában az internet előfizetések száma hazánkban megközelítette a 7,4 milliót!

Tudjuk, egyre többen böngésznek mobileszközökről, amelyek szintén megkönnyítik a webes tartalmak elérését. A 20-45 éves korosztály 90%-a internetezik, de örvendetes tény, hogy az idősebb generáció is bekapcsolódott a digitális információ- áramlásba, s egyre többen élnek az internet adta lehetőségekkel. Aki nincs jelen az interneten, az lényegesen lemarad a versenytársaitól!

Miért hirdessen a Szeghalomhír portálon?

 • Mert az online reklámot a hagyományos nyomtatott sajtóval szemben folyamatosan naprakészen tarthatja
 • Mert a világhálón való megjelenés időben és helyben kötetlen, hirdetése bármikor elérhető (ellentétben a nyomtatott, a rádiós és televíziós hirdetéssel)
 • Mert a hirdetése interaktív is lehet, a beépített linkek segítségével egyetlen kattintással saját weboldalára, vagy Facebook oldalára irányíthatja a célközönséget
 • Mert az online hirdetések ár-érték aránya sokkal kedvezőbb a nyomtatott médiában elhelyezett reklámokkal szemben (nálunk nincs anyag-, nyomtatási-, terjesztési költség)
 • Mert a Szeghalomhír folyamatosan frissíti tartalmát, így a látogatók nap mint nap visszajárnak az oldalra
 • Mert nem csak friss tartalmat, hanem apróhirdetési lehetőséget is kínálunk olvasóinknak
 • Mert vállalkozása népszerűsítésére mi a közösségi marketing eszközeit is bevetjük; ezeken keresztül már sok felhasználóval vagyunk napi kapcsolatban
 • Mert különféle játékokkal igyekszünk felkelteni olvasóink érdeklődését, növelve ezzel hirdetése hatékonyságát
 • Mert a helyi igényeket igyekszünk kiszolgálni – figyelembe vesszük a felvetéseket, ötleteket, javaslatokat, az építő jellegű kritikákat
 • Mert a minőségben nem ismerünk kompromisszumot (nálunk nincs homályos fotó, elmosódott, olvashatatlan szöveg)

A Szeghalomhír az alábbi hirdetési módokat kínálja Önnek!

Statikus banner (állókép)

Banner zónáink mindegyike a látogatók által preferált helyen került kialakításra, a bannerek szerkesztése során pedig igyekszünk annak grafikai elemeit és színvilágát úgy kialakítani, hogy olvasóink számára minél figyelemfelkeltőbb legyen.

A bannerek árai a következők:

 • Hirdetési zóna 1: 7500.- /hó +27% áfa
 • Hirdetési zóna 2: 5500.- /hó +27% áfa
 • Hirdetési zóna 3: 3500.- /hó +27% áfa
 • Hirdetési zóna 4: 5500.- /hó +27% áfa

 

Minimum 3 hónapra vagy annál hosszabb időre történő megrendelés estén 10% kedvezményt adunk ügyfeleinknek a fenti árakból.

Bannerzónáink elhelyezkedése:

Szponzorált cikk Oldalunkon megjelentetésével is reklámozhatja vállalkozását! Az írást a Szeghalomhír szerkesztője készíti el az Ön igényei alapján, 1000 karakter terjedelemben (2-3 fotó csatolása is lehetséges). A cikk 1 hétig a címoldalon jelenik meg, azután automatikusan a friss hírek alá kerül, de továbbra is a weboldalon marad! Ára: 5000.-/megjelenés

Szponzorált játék – Portálunkon is népszerűsítheti vállalkozását! Különféle nyereményjátékok (épületfelismerős játék, babafotó pályázat) futnak folyamatosan weboldalunkon és facebook profilunkon egyaránt, melyet igény szerint az Ön vállalkozásához kapcsolunk, növelve ezzel annak népszerűségét.

Ára: 10000.-/játék

apróhirdetését 2.500.-/hónap díjért adhatja fel

Ügyfeleinknek személyre szabottan kínáljuk a legmegfelelőbb árajánlatot, ezért kérdéseivel kérjük, keressen az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Pákozdi Gábor
Tel.: 06/20 324 5929
Email: info@szeghalomhir.hu

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszését, és hamarosan az ügyfeleink között tudhatjuk Önt is!

Szeghalom, 2017.május 25.