Disznóság…

Szombaton rendezték meg a Városi Sportcsarnokban a hagyományos kolbásztöltő versenyt. A rendezvényt Macsári József polgármester és dr. Kovács József országgyűlési képviselő nyitotta meg, ami után megkezdhették a csapatok visszatölteni a röfit a saját belébe. Mindenkinek természetesen jól bevált, titkos és legjobb receptje volt a legfinomabb kolbász elkészítéséhez. Só, bors, fokhagyma, paprika, chili, kénkő, majoránna, nyugtató, izgató és ki tudja még mi minden került elő a legfinomabb íz megtalálásához. Na és természetesen a legfontosabb kellék a pálinka minden mennyiségben, ízben és minőségben! Lett itt vékony kolbász, vastag kolbász, sós és sótlan, csípős és méregerős, „ez igen” és „ez meg mi féle” kolbász is! A legfontosabb azonban az, hogy ismét egy jóhangulatú, baráti, közösség erősítő nappá vált az esemény!   A képeket a Noris Photgraphy készítette

Szerző: lezo