TOP 5 titok strandszezon előtt!

TOP 5 titok, mellyel még a strandszezon előtt formába hozhatod magad!

Nyakadon a nyári szezon és semmi kedved bikinit ölteni?

Itt-ott még mindig láthatóak a tavaly karácsonykor szerzett túlevés eredményei?

Nem sok van már a bikini szezonig, de még nincs késő, hogy formába hozd magad!

Most elárulom a top 5 titkot, amivel rövid időn belül eredményeket érhetsz el és örömmel veszed fel a fürdőruhádat!

 

No.1

A CÉL!

Mielőtt bármibe is belekezdenél mindig az a legfontosabb, hogy tűzd ki a REÁLIS célt. Fogyás esetében a reális a heti 0,5-1 kg súlyvesztés lesz. Azaz, mire beüt a nagy bikini szezon, 4 kg-tól is meg tudsz szabadulni! Írd fel ezt egy papírra és tűzd ki a hűtődre, így talán kisebb lesz a csábítás.

No.2: RENDSZERESSÉG

Bizony, az élet minden területén. De korlátozzuk ezt most az étkezésünkre! Nem hiába mondja minden szakértő, hogy a napi 5 étkezéssel az anyagcserénk megfelelően tud működni, ezáltal nem raktározunk el minden kis tápanyagot háj formájában. Tipp: állítsd be az ébresztő órát, hogy 3 óránként jelezzen, így biztosan nem fogod elfelejteni, hogy itt az idő enni.   

No.3: VÍZ, VÍZ ÉS IGEN, MÉG TÖBB VÍZ

Gondolj bele, hogy ha csak egy napig nem locsolod meg az ablakban kókadozó növényeidet, hogy fognak kinézni? Igen, pont mint egy útszéli gaz! Ne tedd ezt a szervezeteddel is! Hogyan nézhetnél ki jól kívülről, ha nem táplálod belülről? És mielőtt megkérdeznéd, hogy a Cola és a Nestea jó-e a víz helyett, a válaszom nem! Semmi többet nem adnak a szervezetednek, mint cukrot és élvezetet. Tipp: fogj egy másfél literes palackot, nevezd el Walter-nak és Walter legyen veled egész nap, törődj vele, majd töltsd újra legalább egyszer!

No.4: SOSE MENJ ÉHESEN BOLTBA

De tényleg! Saját tapasztalatból mondom, amikor az ember éhes és beszabadul a boltba, egy külső megfigyelőnek pont úgy néz ki, mintha egy ragadozó állat ért volna a prérire. Miért tennéd ki magad egy ilyen kellemetlen helyzetnek? Tipp: készíts bevásárló listát a következő 3 napra, így otthon is tudsz majd mihez nyúlni, ha jelez mobilod.

No.5: KERÜLD A ZSÍROS ÉTELEKET

Nem, nem egész életedben! De ha valóban szeretnéd azt a bikini body-t, akkor kénytelen leszel lecserélni a rántott húst grillezett csirke/pulykamellre. Természetesen a zsír is elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez ezért egy diétában sem szabad kihagyni ezt a tápanyag csoportot. Csak annyi a feladatod, hogy csökkentsd a bevitelüket a nyári időszakban. Fogyassz zsírszegény állati részeket és az elkészítésük is zsírszegény módon  történjen (grillezés, sütőpapír, sütőzacskó, serpenyő) . Ilyenek a: csirke- és pulykamell, a sertés comb és karaj, marha tarja és marha lapocka illetve a halak közül a tonhal, fogas, hekk és a busa.

+1 Tipp:

Nincs edzőterem a közelben, nem érek rá, épp beteg vagyok, vagy épp nagyon fáradt… és a többi kifogás, amellyel áltatod magad, hogy elkerüld az edzést! De Te kedves olvasó, elhatároztad, hogy bikini body-t szeretnél, és ezt csak úgy tudod elérni ha, elkezdesz mozogni! Nem kell kőkemény spártai tréningre járni és maratont se kell futnod, csak gyalogolj naponta min. 20 percet és máris többet tettél, mint eddig a TV előtt tespedve!

Ha kérdésed van az egészséges táplálkozás vagy az edzés terén és szeretnél egyénre szabott tervvel belevágni a nyárba, akkor keress bátran 😉

 

Elérhetőségeim:

Facebook: facebook.com/pinkapplefitness/

E-mail: pink.apple.fitness@gmail.com

Szerző: frankadmin