Városi Gyermeknap

Szeghalom Város Önkormányzata, valamint a Művelődési, Sport- és Szabadidő Központ 2017. május 28-án, vasárnap Városi Gyermeknapot szervezett a Szabadság téren. Egy nap, amely csak a gyermekekről szólt.

Nekünk szervezőknek fontos, hogy ezzel a rendezvénnyel a városban élő gyermekek és családjuk számára színvonalas, kulturált, ingyenes programot nyújtsunk. Támogatók bevonásával finanszíroztuk a gyermeknapi rendezvényt. A már hagyományos és igen népszerű programra több száz gyermek és felnőtt látogatott el a Szabadság térre.

E szép nyári napot a Szeghalmi Mazsorett Együttes nyitotta meg bemutatójával. A nap folyamán a gyermekek csúszdázhattak, játszhattak a gladiátor ringben, pónikkal lovagolhattak. Népszerű volt az arcfestés, az óvónők csillámtetkó alkotásai. Az általános iskola pedagógusai 16 állomásból álló izgalmas ügyességi próbát állítottak össze. Volt többek között activity, gyepteke, zsákban futás, talicskázás, tollaslabda, mocsárjárás, célbarúgás stb. A rendőrség segítségével az iskola udvarán kerékpáros ügyességi pályát építettek ki. A rendezvény ideje alatt két egyesület, a darts-osok és az íjászok népszerűsítették sportjukat.

A tűzoltók és a mentősök interaktív bemutatója szintén népszerű a gyermekek körében, ez most is így volt. Délután a Csabai Színistúdió kétórás vidám, közvetlen, kedves műsorával szórakoztatta a gyermekeket.

Egy kellemes, családias, vidám napot töltöttünk el a tér szép fái között.

 

Szeghalom, 2017. május 31.

 

Nagyné Hajdu Erzsébet
igazgató

Szerző: frankadmin